08 d’abril 2016

43è APLEC DE LES FAMÍLIES 2016


Benvolgudes famílies,

El proper diumenge, 24 d’abril, l’AMPA del Col·legi Episcopal organitza el 43è Aplec de les Famílies que enguany serà a la partida de Butsènit.

Aquest any introduïm la novetat de poder pujar a l’Aplec amb una pedalada, sortirem de darrera els instituts i anirem (acompanyats per la Guardia Urbana) fins a Butsènit gaudint de la plana de Lleida juntament amb la nostra família. Per aquest motiu la taula i cadires no caldrà que les porteu, us les proporcionarem una vegada arribeu allí. Com sabeu el dinar serà fideuà i llonganissa preparats per la nostra cuinera de l’escola.

El preu d’inscripció és de 5€ per persona (adults i infants).

Igual que en Aplecs anteriors hi haurà partides d’escacs, de botifarra i de parxís i es lliuraran els trofeus de cada modalitat a campions i sots campions.

Hi haurà servei de bar (cafè i begudes) promocionat alumnes del Col·legi per recaptar i ajudar a finançar el viatge de final de curs.
Us volem recordar que heu de portar els utensillis necessaris per menjar  (plats, coberts, gots, tovallons, etc.)

A més a més, com cada any, comptem amb la participació de l’Esplai Epis que ens faran gaudir a petits i grans d’una estona de joc i diversió amb les seves cucanyes. També L’AMPA, ha preparat una Rifa amb premis molt emocionants! I per finalitzar un gran dia en família, res millor que un concert de la Banda del Col·legi!

Si finalment el temps no acompanya la festa la farem al pavelló de l’escola.

Per inscriure’s cal que ompliu la butlleta (PDF) adjuntada a aquesta circular i la lliureu a la porteria del Col·legi abans del proper dia 15 d’abril. Amb el seu pagament se us lliuraran els tiquets per recollir el dinar i el berenar de les persones apuntades.

PROGRAMA:

10:00 h. Concentració de bicicletes als Instituts.
10:15 h. Sortida bicicletada.
11:30 h. Eucaristia
12:30 h. Jocs i concursos / Cucanyes Esplai Epis
14:00 h. Dinar.
16:00 h. Concert de la Banda.
17:00 h. Berenar.
18:00 h. Hora dels Adeus


Us animem a tots a participar d'aquesta gran festa!!!

Junta de l'AMPA



1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina