21 de gener 2014

Segona Trobada FEAC


Benvolgudes famílies,

El proper dimecres 22 de gener, hi haurà la segona trobada FEAC


Cicle:  Famílies de la Llar
Lloc: Entrada d'Educació Infantil (als porxos).
Hora:17'30h

Servei de Guarda i Cura: No cal que vingueu a buscar als infants a la classe. Sols cal avisar a la tutora que participareu al FEAC i els nens i les nenes  ja es quedaran directament  a la classe, fins l'hora que acabem la reunió, sols cal que confirmeu el servei, responent el correu que heu rebut o dient-li a la tutora del vostre fill o filla.

Tema: Pautes i límits" Fins on poden arribar els nostres fills i filles, com ensenyar-lis el que es pot fer i el que no... quin és el nostre paper?.... Doncs entre tots en parlarem i intentarem buscar idees i pistes que ens poden ajudar.


Cicle: Educació Infantil
Lloc: Al porxo del pati d'Infantil.
Hora:17'35h.

Servei de Guarda i Cura: no cal que vingueu a buscar als infants a la fila. Sols cal avisar a la tutora que participareu al FEAC i posar el berenar als infants, doncs ja es quedaran directament  a la ludoteca, fins l'hora que acabem la reunió. Les nenes i els nens que participen en l'activitat de Jocs Esportius, en acabar l'activitat, també s'incorporaran al grup de ludoteca fins que les famílies acabeu la sessió de FEAC. Sols cal que confirmeu el servei, responent el correu que heu rebut o dient-li a la tutora del vostre fill o filla.

Tema: L'admiració Infantil" Quantes vegades ens hem quedat sorpresos de la curiositat, la capacitat d'admiració  dels nostres infants, així com de les innumerables preguntes que ens fan sense cansar-se?. Ens hem plantejat com aquestes són la motivació per aprendre i fer coses. Doncs entre tots en parlarem i intentarem buscar idees i pistes que ens poden ajudar a aprofitar aquestes capacitats per al seu desenvolupament i aprenentatges..


Cicle: Primària
Lloc: Aula de plàstica del primer pis.
Hora: 17'45h.

Servei de Guarda i Cura: Les nenes i els nens que participen en activitats extraescolars, en acabar l'activitat, també s'incorporaran al grup de ludoteca fins que les famílies acabeu la sessió de FEAC. Sols cal que confirmeu el servei, responent al correu que heu rebut , i especificant si surten o no d'alguna extraescolar i l'horari.

Tema: "Acollir l'imprevist". Com ens sentim, nosaltres el adults, en situacions imprevistes desagradables?Som conscients que les nostres reaccions són models per als nostres fills i alumnes? Amaguem la realitat o la compartim? Segur que entre totes i tots, podrem compartir moltes idees i pistes per avançar en l'educació dels nostres fills i filles.


Cicle: E.S.O
Hora: 19'30h

Tema: "Les persones que admirem", i es planteja el tema dels ídols, les modes, el sortir...l. En el grup intentarem buscar pistes per   canalitzar aquestes inquietuds dels nostres fills i filles.
Segur que ens hi hem trobat algun cop!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada