21 de gener 2014

Dinar de Pares

                                   DINAR DE PARES


Un any més, des de l’AMPA tornem a posar en marxa el que anomenen “DINAR DE PARES”. Des de l'AMPA us oferim la possibilitat de dinar al Col·legi per tal de conéixer de primera mà els àpats que s'ofereixen als alumnes del Centre. Un màxim de vuit persones (pare, mare o representant legal de l'alumne) acompanyats per un o dos membres de l'AMPA poden menjar aquell dia el mateix menú que els seus fills.



El dinar es durà a terme en un menjador a part per a no entorpir el normal funcionament del servei , ( no es podrà accedir al menjador escolar ).
EL PRIMER “ DINAR DE PARES “ D’AQUEST CURS ÉS DURÀ A TERME EL PROPER DIA 24 DE GENER (Divendres)


Per poder gaudir d’aquest dinar cal que us apunteu a l’Administració del col·legi abans del dia 22 de gener a les 18:00 hores ( Sra. Rosa ) previ pagament de cinc euros .

Es seguirà un rigorós ordre d’inscripció i només podran gaudir-ne les vuit primeres persones.
L’hora del dinar és a les 14:00 hores, i el lloc de trobada amb els membres de l’AMPA que hi assistiran és a les 13:50 hores aproximadament, a la porta de la piscina del col·legi.
El dinar té una durada aproximada d’una hora.

RECORDEU: MÀXIM VUIT PERSONES ( PODEN SER AMBDÓS PARES , MARES I/O REPRESENTANTS LEGALS DELS ALUMNES )

PD. Si hi ha un grup de vuit persones que es posen d’acord i volen anar un dia en concret a provar el menjar, cal que ho facin saber a la Junta de l’AMPA mitjançant un e-mail a ampa@cepiscopal.org (amb una antelació mínima d’una setmana ) i d’aquesta manera es podrà programar el dia del dinar.
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada