06 de febrer 2017

CARNAVAL 2017

Benvolgudes famílies,

Ja estem organitzant el CARNAVAL 2017, aquest any seguint el lema del Col·legi Episcopal (Open your window) volem simbolitzar aquest mirar al voltant sense presses, obrir el cor a altres realitats i altres mons... i això expressar-ho a través de l’UNIVERS. 

La disfressa serà d’astronautes i la carrossa representarà aquest univers on nosaltres voltem i intentem connectar.


El proper dissabte 25 de febrer de 2017, l’AMPA participarem juntament amb tots els que ens acompanyeu en la rua de carnestoltes que es farà a la ciutat de Lleida a les 18h de la tarda.


Totes les famílies interessades a participar ens heu de fer arribar la BUTLLETA (PDF), amb el corresponent pagament, degudament omplerta (a la porteria del col·legi) abans del proper dimarts 14 de febrer (el termini està marcat per la gestió de la compra del material).

Per fer la disfressa tindrem els següents materials:

  1. Vestit d’astronauta: us el proporcionarem nosaltres, nomes heu de triar talla (recordeu triar talla més gran per portar l’abric).
  2. Casc: us el proporcionem nosaltres.
  3. Guants: us els proporcionem nosaltres.
  4. Enganxines: us les proporcionem nosaltres.
  5. Propulsors: us els haureu de fer a casa, us facilitarem un model i instruccions per fer-ho.

La disfressa surt per 10€ total adult i 8€ menors de 15 anys (aquesta rebaixa ve donat ja que una part de la disfressa la finança l’AMPA).

Si els vostres fills/es cursen infantil poden utilitzar la disfressa que han preparat des del col·legi, sobre l’UNIVERS.

Us animem a participar de la festa, on grans i petits, compartirem moments de diversió, i on podem estar com a comunitat educativa del col·legi. 

A més, aquest any hem organitzat per desprès de la rua un SOPAR al menjador del col·legi. Aquest tindrà un cost de 10€ per persona. El sopar inclou: torrades, fuet, pernil, formatge, truita de patata, coca de recapte de tonyina, coca de recapte fe bacon, croquetes, olives i xips, a més pastís de selva negra, refrescos, cervesa, aigua i cafè.

Venir a la rua no va lligat a quedar-se a sopar, però de ben segur que farem més pinya si tots i totes els que hem gaudit d’aquesta desprès fem un sopar de germanor.


Us hi esperem!!!


Junta de l'AMPA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada