20 de maig 2016

SOPAR REVETLLA 2016

Benvolgudes famílies,
El curs 2015–2016 és a punt d’arribar a la seva fi i, com ja ve essent habitual, des de l’AMPA i coincidint amb la Festa de cloenda d’Educació Infantil i de les Extraescolars d’esport, el proper dissabte 4 de juny celebrarem la Revetlla de final de curs.
El sopar de la revetlla consistirà en un plat a escollir entre:
  • Un entrepà de llonganissa amb tomata
  • Un entrepà de formatge
  • Un entrepà de pernil dolç
  • Un entrepà de pernil salat
  • Un tall de pizza de pernil dolç i formatge
  • Un tall de pizza barbacoa
També inclou una beguda a escollir entre un refresc, aigua o cervesa.
El preu del sopar és de 5€ per persona (inclou la taula i la cadira). Teniu aquí, Butlleta de participació (PDF), que heu d'entregar a la Porteria de l'Escola. Si necessiteu algún menú especial (intoleràncies, vegetarià, etc.) ho podeu especificar a la mateixa butlleta.
Aquest any les cadires hauran de ser recollides en arribar al pati prèvia presentació dels tiquets del sopar.
Els àpats del sopar es podran recollir a partir de les 21.00 hores. El ball serà des de les 23.00 hores fins a les 01.30 hores.
Hi haurà servei de Bar i tots aquells que vulgueu podreu comprar tapes per acompanyar el sopar.
El pavelló del Col·legi romandrà obert per  tal que els nens i nenes que vulguin puguin jugar al seu interior sempre sota la responsabilitat de les famílies, tot i que hi haurà dos monitors/es de l’Esplai per fer vigilància del mateix.
La venda dels tiquets del sopar es durà a terme a la Porteria del Col·legi i s’haurà de complimentar la butlleta on heu de triar numero de cada element de menjar i beguda. La data límit per comprar els tiquets del sopar serà el proper divendres dia 27 de maig.
A més, com a prèvia a la revetlla tindrà lloc el ja clàssic triangular de futbol Pares/Mares – Alumnes – Mestres. Tots i totes els que vulgueu participar heu d’enviar un mail a ampa@cepiscopal.org on heu d’informar de les vostres dades, telèfon de contacte i en qualitat de què participeu (Pare/Mare, Alumne i/o professor).
Us animem a tots/es a participar de la festa!!!!
Junta de l'AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada