13 de febrer 2016

JORNADA DE PORTES OBERTES 2016


Benvolgudes famílies,

Us informem que el proper el divendres 19 de febrer, a les 18:30 h. hi haurà una CONFERÈNCIA –XERRADA sobre l'EDUCACIÓ AL XXI a càrrec d'en GREGORIO LURI.

Gregorio Luri és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona, llicenciat també en Ciències de l'Educació, Premi Extraordinari de Llicenciatura en Ciències de l’Educació i Premi de Doctorat en Filosofia. Ha treballat com a mestre de primària, com a professor de filosofia al batxillerat  i com a professor universitari a la Universitat Complutense de Madrid.
Ha publicat diversos textos de tema filosòfic. És coordinador del volum “La raó del mite” (2000), és autor entre altres textos del “procés de Sòcrates” (1998), Biografies d'un mite (2001) i “Guia per a no entendre Sòcrates ” (2004). També ha escrit L'escola contra el món (2008) on fa un repàs als temes polèmics de l'educació des d'una òptica crítica i optimista. També ha publicat "Val més educar. Consells als pares sobre el sentit comú" (2014) i "Seguint les passes dels almogàvers" (2014).

En acabar la conferència es podrà visitar el Col·legi.

D’altra banda, el proper dissabte 20 de febrer, a partir de les 11.00 del matí i fins a les 13.00 h., hi haurà JORNADA DE PORTES OBERTE al Col·legi per donar a conèixer el Centre amb la seva amplia oferta educativa. 

Us recordem que els nostres ensenyaments són concertats i que el Batxillerat Dual Internacional que impartim és l'únic que està concertat de les Escoles Cristianes de Lleida.

Sou coneixedors de l'aposta del Col·legi Episcopal pel multilingüisme, per la innovació i pel desenvolupament integral dels nostres alumnes, tenint en compte les intel·ligències múltiples.

Es tracta d’unes activitats obertes a totes les nostres Famílies, agrairem que en feu difusió a familiars, amics i persones interessades en l'educació dels seus fills i filles.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada