24 de febrer 2016

COMISSIÓ DE MENJADOR curs 2015-2016

Benvolgudes famílies,

La Junta de l'AMPA va crear la Comissió de Menjador amb l'objectiu de facilitar la comunicació entre les famílies, el servei de menjador i l'escola.

La Comissió de Menjador esta dedicada exclusivament al seguiment dels menjars i la millora del funcionament del menjador escolar per tal de col·laborar en millorar la qualitat del menjador.

Cada any realitzem diverses visites al menjador acompanyats dels pares i mares interessats en assistir-hi. D'aquesta manera podem menjar el mateix menú que els nostres fills i filles i, comprovar com ho fan (confort de la sala: soroll, ordre i altres)

la propera visita al menjador serà el proper dimecres 4 de maig, en l'horari de menjador. Els pares i mares interessats us heu d'apuntar a la porteria del col·legi. Ens podreu acompanyar un máxim de 6 persones, a 5 euros el menú.

Volem que el menjador sigui un espai educatiu més on els nens i nenes estiguin a gust i tranquils, on adquireixin hàbits d'autonomia, d'higiene i d'alimentació saludable.


Aprofitem per recordarvos que qualsevol qüestió que ens vulgueu traslladar per al bon desenvolupament de l'activitat de menjador, ens ho heu de fer arribar a través dels mitjans de contacte amb l'AMPA que teniu a la vostra disposició.



Junta de l'AMPA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada