13 de maig 2014

Mostra de Ball per al Projecte d'Habitatges Socials

.

El Projecte dels Habitatges Socials del Seminari de Lleida (PHSSL) va començar el desembre de 2012, a partir de la participació, del nostre bisbe Joan, a una reunió de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). El projecte pretén convertir una ala en desús del Seminari Diocesà en un bloc de 19 habitatges socials per a famílies desnonades i/o en risc d’exclusió. El projecte però, va més enllà de la fase constructiva i tècnica de l’equipament, ja que pretén oferir un acompanyament personalitzat perquè les famílies beneficiàries puguin refer la seva vida amb normalitat.



Per tal de difondre aquest projecte s’estan duent a terme diverses accions, entre les quals hi destaquen, de manera força important, les de caràcter lúdico-cultural, amb l’objectiu d’obtenir recursos econòmics per poder fer realitat el Projecte.

La que us presentem ara, la més immediata, és la MOSTRA DE BALL, que podem fer gràcies a la col·laboració de l’escola Factoria Dansa.

  • DATA:       17 de maig, dissabte
  • LLOC:       Poliesportiu del Col·legi Episcopal (entrada per C. Joan Miró)
  • HORARI:  19:30

*Per aquest espectacle s’hauran d’adquirir unes entrades al preu simbòlic d’1 €; però cal tenir en compte que a l’entrar a l’espectacle s’us lliurarà un sobre on s’hi podrà fer un donatiu en benefici del Projecte dels Habitatges Socials del Seminari.
Les entrades anticipades les podreu adquirir al vostre Col·legi i a la recepció de Càritas (Pl. Sant Josep) de dilluns a divendres: 10 a 14 h i dimarts i dijous: de 16 a 19 h i el mateix dia a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Gràcies per la vostra participació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada